Loodgietersbedrijf Methorst
Mevr. van Vollenhovenpark 1
3971 CW, Driebergen-Rijsenburg

0343-513072
info@loodgietermethorst.nl

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Reparaties

Voor al uw ingrepen op sanitair gebied kunt u direct contact opnemen met ons. Of het nu gaat om het vervangen van de kraan of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Voor grote en kleine reparaties of ingrepen zijn wij de specialist die u zoekt.

Renovatie

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt enige ervaring en is daarom ook een specialistische klus, een advies van ons is daarom ook altijd een goede oplossing. Schakel ons als erkend installatiebedrijf in voor plaatsing van het sanitair. Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt kunt u hier jarenlange problemen aan overhouden. U mag van ons verwachten dat de renovatie gedegen uitgevoerd wordt. Het renoveren van een sanitaire ruimte is vaak voordeliger dan wanneer u er voor kiest om alles opnieuw te plaatsen. Hedendaags zijn er vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven zonder dat alles vervangen moet worden.

 

Aangepast sanitair

Loodgietersbedrijf Methorst is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van aangepast sanitair. Voor ouderen en minder validen kunnen wij een advies op maat geven om de badkamer en/of 

wc gebruiksvriendelijker te maken. Voor elke badkamer en/of wc hebben we een oplossing. Wat voor aanpassingen hebben we het dan over: verhoogde WC, badliftjes, klapstoeltjes en wandbeugels.

Wilt u een advies op maat hebben, neem dan contact met ons op.

Nieuw

Wanneer u bijvoorbeeld een andere woning of bedrijfspand betrekt zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet voldoen aan de gestelde eisen of stijl die u graag wilt hebben. Het kan voorkomen dat u zelfs nog mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wil hebben. Een groot voordeel want u kunt direct een keuze maken die helemaal bij u past. U heeft een bepaald eindbeeld en een lijst met wensen voor het sanitair opgesteld. De vervolgstappen zijn van groot belang. Hier kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies en waar mogelijk de plaatsing van het sanitair. Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand.

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.